رنگ و وارنگه اینجا

ناخنک بزن. وبلاگم خوشمزه است

رنگ و وارنگه اینجا

ناخنک بزن. وبلاگم خوشمزه است

چند نوع سالاد پاستا

اینم چند تا دستور برای سالاد پاستا که قولشو داده بودم. 


 با ژامبون 

                               مواد لازم:

زیتون سبز بدون هسته                                         1 پیمانه
ژامبون100گرم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
پاستا 1 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
سس هزار جزیره 1/2 پیمانه
ماست پرچرب 1 پیمانه

طرز تهیه: 

پاستا و سیب زمینی را آبپز کنید. سپس سیب زمینی ها را با ژامبون نگینی خرد کنید و با زیتون مخلوط کنید. 

در ظرفی جدا ماست سس هزارجزیره آبلیمو نمک و فلفل را مخلوط کنید تا یکدست شود. 

سس را به سالاد بیفزایید و طوری هم بزنید تا تمام سالاد به سس آغشته شود. سالاد را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس سرو نمایید.


 با لوبیا قرمز
مواد لازم: 
 
پاستای فرمی                                                               300 گرم
لوبیا قرمز                                                                     150 گرم
پیاز قرمز                                                                       1 عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز                                                  1 عدد
زیتون سیاه                                                                  5 عدد
سس خردل                                                                  3 قاشق غذاخوری
ماست موسیر                                                               2 قاشق غذاخوری
سرکه                                                                          قاشق چایخوری
روغن زیتون                                                                  3 قاشق چایخوری
پودر پونه                                                                     1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل                                                                 بمقدار دلخواه 
 
طرز تهیه:
پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید. فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید. برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.  زیتون ها را برای تزئین با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید.
  

 با ماهی تن

پاستای صدفی یا فرمی شکل                                              ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه­ای قرمز                                                             یک عدد

کنسرو ماهی تن                                                               یک قوطی

 روغنِ زیتون                                                                  دو قاشق سوپخوری

سرکه                                                                             یک قاشق سوپخوری

سسِ خردل                                                                     یک قاشق سوپخوری

سسِ مایونز                                                                     دو قاشق سوپخوری

 کنسرو ذرت                                                                    ۲۰۰ گرم

برگ ریحانِ خردشده                                                       یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه                                                               به میزان لازم

برگ ریحان                                                                     برای تزیین

 

 

طرز تهیه:

 دانه­های فلفل دلمه­ای را گرفته و نگینی خرد کنید. روغنِ اضافی کنسرو ماهی تن را پس از جوشاندن کاملاً بگیرید. در ظرفی روغنِ زیتون، سرکه، سسِ خردل، سسِ مایونز، نمک و فلفل سیاه را  بهم بزنید. پاستا پخته را به سس اضافه نموده و دوباره مخلوط کنید.

در انتها کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، فلفل دلمه­ای، ریحان خردشده را نیز به مواد اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. بهتر است قبل از سرو سالاد را در یخچال بگذارید و زمان سرو اجازه دهید دمای سالاد به دمای اتاق برسد. آن را با برگ ریحان تزیین کنید. 


 با مرغ

مواد لازم:

پاستا پیچ                                                                      ۴۰۰ گرم
روغن زیتون بودار                                                              ۲ قاشق سوپ خوری
سینه مرغ                                                        ۳۵۰ گرم (به قطعات ۲سانتیمتری خردشود)
 کره                                                                              ۲۰ گرم
 قارچ                                                                            ۴۰۰ گرم (خرد شود)
سیر                                                                               ۲ حبه (ریز خرد شود)
 سرکه                                                                          ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل                                                                   به مقدار لازم
 خامه                                                                            سه چهارم پیمانه
پوست رنده شده لیمو ترش                                              یک قاشق چای خوری
 آب لیمو ترش تازه                                                           ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری تازه خرد شده                                                        ۲ قاشق سوپ خوری
ترخون تازه خرد شده                                                       یک قاشق سوپ خوری
پنیر رنده شده                                                                  ۲۵ گرم

طرز تهیه


 تابه ای آماده کنید و یک قاشق روغن زیتون در آن بریزید و تکه های مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
کره را همراه باقی مانده روغن در تابه دیگری بریزید و قارچ ها را به آن اضافه کنید.۳ دقیقه بعد، سیر را به آن افزوده و ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید.
حالا سرکه را بریزید و حرارت را کم کنید. تا یکی دو جوش بخورد. پس از آن، خامه و مرغ را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت کم بپزد.
آب لیموترش، پوست لیموترش، ترخون، جعفری، و پنیر را به مواد اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
به این صورت سس پاستا آماده می شود.حالا پاستای پخته را در ظرف مورد نظر بریزید و با سس مخلوط کنید. در ضمن پیش از سرو، روی آن را با پنیر رنده شده تزئین کنید 

 

با تخم مرغ و سبزیجات

 

مواد لازم:

پاستای فرمی کوچیک                                                      ۱ لیوان

هویج                                                                             ۲ عدد

تخم مرغ                                                                         ۲ عدد

گوجه فرنگی                                                                    ۱ عدد

ساقه کرفس   تقریبا"                                                        ۱ عدد بزرگ

کلم بروکلی                                                                    چند تا گل کوچک

فلفل دلمه ای رنگی                                                          ۱عدد

زیتون                                                                             ۱۰ تا ۱۵ عدد

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها رو آبپز کنید و اونا رو بذارید کنار تا سرد شن.

پوست ساقه کرفس رو بگیرید و مغز ساقه رو نگینی خرد کنید٬ بروکلی رو گل گل کنید٬ فلفل دلمه ای نگینی بشه. زیتون های بی هسته رو هم خورد کنید یا درسته بریزید٬ هویج رو رنده درشت کنید٬ گوجه فرنگی سفت رو هم نگینی کنید. تخم مرغ های آب پز هم کوچولو خرد بشن.

تو یه ظرف جادار پاستا پخته و مواد خرد شده رو بریزید رو هم.

حالا باید سسش رو درست کنیم:  ۳ قاشق ماست + یه قاشق سس مایونز + کمی آبلیمو + یه قاشق سرکه سفید + یه قاشق روغن زیتون + نمک و فلفل خوب با هم مخلوط کنید تا سس آماده بشه.

سس و مواد و پاستا رو خوب با هم مخلوط کنید و بذارید یه نیم ساعتی تو یخچال بمونه تا خوشمزه تر بشه و بعد نوش جان کنید.  


نظرات 13 + ارسال نظر
ستایشگران - عنایت شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 06:39 ب.ظ http://r-and-e.blogfa.com/

سلام خدمت سرآشپز گرامی ؛
با تشکر از دستورات شما .
میخواستم از برنامه خوبتون تشکر کنم .
درخواست غذا های ساده (دانشجویی - مجردی) دارم اونم از نوع آسونش.
وقتش رو هم بیشتر کنید .
باتشکر - عنایت . ن هستم از تهران

این دستوراتت رو کپی میکنم 2 روز دیگه رفتم تبریز واسه خودم غذا درست کنم !خود کفایی و از این بحث ها !

باشه. اونم رو چشام. ۱ پست مخصوص غذای مجردی.
احسنت بر شما. یاد گرفتی تو هم خود کفا باشیا.

moh3en شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:03 ب.ظ http://www.30tfun.com

salam khobi?ajab webloge bahali dari
be manam sar bezan
rasti age tabadole link mikoni mano ba onvane shahre sargami va download (be farsi) link kon badesh linketo befrest baram
montazeretam
bia forum ham nazar bedeha

آقا محسن مشخصه خیلی به وبلاگم توجه داریا!! توی لینک دوستان رو نگاه کنی میبینی قبلا لینکت کردم. حواست نیستا!!!!

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:08 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

من منتظرت شدم ولی در نزدی

بر زخم دلم گل معطر نزدی

گفتی که اگر شود می آیم اما

مرد این دل و آخرش به او سر نزدی

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:12 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

تکیه بر دوست مکن محرم اسرار کسی نیست / ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست




همیشه واسه گلی خاک گلدون باش که اگه به آسمون هم رسید یادش باشه ریشش کجاست

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:13 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

صدا کن مرا که صدایت زیباترین نوای عالم است صدا کن مرا که صدایت قلب شکسته ام را تسکین میدهد صدا کن مرا تا بدانم که هنوز از یاد نبرده ای مرا نشسته ام تا شاید صدایم کنی صدایم کنی ومحبت بی دریقت را نثارم کنی

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:14 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

هی فلانی می دانی ؟ می گویند رسم زندگی چنین است...

می آیند.... می مانند.... عادت می دهند.... ومی روند.

وتو در خود می مانی و تو تنها می مانی

راستی نگفتی رسم تونیز چنین است؟.... مثل همه فلانی ها....؟

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:16 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

سلام ممنون که خبر دادی با اینایی که تو نوشتی ادم میشه یه کدبانو که!!!!!!!!!!!

خوب مگه بده؟!!!

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:24 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

_¶¶¶¶¶¶______¶¶¶¶¶¶
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶¶¶¶¶¶
___________¶¶¶¶
____________¶¶
_____________¶
____________¶
___________¶
__________¶
________¶__¶¶¶_________¶¶¶
________¶_¶___¶_¶¶¶¶¶_¶___¶
______¶__¶__¶__¶_____¶__¶__¶
_____¶___¶_¶¶¶_________¶¶¶_¶
_____¶___¶_________________¶
______¶___¶_______________¶
______¶¶___¶__¶¶_____¶¶__¶
_____¶__¶__¶__¶¶_____¶¶__¶
_____¶__¶__¶_____¶¶¶_____¶
_____¶___¶_¶____¶___¶___¶
______¶______¶___¶¶¶___¶
_______¶______¶¶_____¶¶
________¶_______¶¶¶¶¶__¶¶
_________¶______________¶
___________¶¶¶¶___________¶
_____________¶________¶____¶
_______¶¶¶___¶_________¶____¶
______¶___¶¶¶¶________¶¶¶¶__¶
______¶______¶_______¶____¶_¶
______¶______¶______¶_____¶¶
______¶_______¶_____¶_____¶

داداش ارمین شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 07:25 ب.ظ http://vadiehgh.blogfa.com

____ (¯ `·✦.·´¯)
_____ (_.·´/|\`·._)
_______ (_.:._)__(¯`:´¯)
__(¯`:´¯)__¶__(¯ `·.✦.·´¯)
(¯ `·İ✦.·´¯)¶__(_.·´/|\`·._)
(_.·´/|\`·._)¶____(_.:._)_¶
__(_.:._)__ ¶_______¶__¶¶
____¶_____¶______¶__¶¶ ¶¶
_____¶__(¯`:´¯)__¶_¶¶¶¶ ¶¶¶¶
______(¯ `C.✦.·´¯)_¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶
______(_.·´/|\`·._)¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶
_______¶(_.:._)_¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶
¶_______¶__¶__¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶______¶_¶_¶¶¶¶(¯`:´¯)¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶(¯`:´¯)¶ _¶(¯ `·K✦.·´¯)¶¶¶
¶¶¶(¯ `Y.✦.·´¯ )¶ (_.·´/|\`·._)¶
¶¶¶(_.·´/|\`·._) ¶¶ _ (_.:._)¶¶
¶¶¶¶¶¶(_.:._)¶¶¶_ ¶¶¶¶ ¶¶¶
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`:´¯) ¶¶ ¶¶¶
______¶¶¶¶¶(¯ `·.✦.·´¯)¶¶ ¶¶¶
____¶¶¶¶ ¶¶ (_.·´/|\`·._)¶¶¶ ¶¶¶
___¶¶¶¶ ¶¶¶¶ ¶ (_.:._)¶__¶¶¶ ¶¶
___¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶_¶¶¶ ¶¶¶___¶¶ ¶¶
_¶¶¶¶ ¶¶¶¶___¶¶¶ ¶¶¶¶____¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶____ ¶¶¶ ¶¶¶¶_____¶
---------¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶---------
---------¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶---------
---------¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶---------
___|___|___|_____|___|___|___|___|__
__|___|___|____|___|___|____|__|__
___|___|___|____|___|___|_|__|___
__|___|___|____|___|___|___|___|_

sh شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 08:20 ب.ظ http://takeadetour.blogsky.com

سلام
با تشکر از آپ زیبای شما. حرف نداشت.
من دوباره برمی گردم

sh شنبه 6 شهریور 1389 ساعت 10:59 ب.ظ http://takeadetour.blogsky.com

سلام
امیدوارم جواب بده
معمولا مسئولین بلاگ اسکای تمام نامه ها رو می خونند و سریعا به آن رسیدگی می کنند.

یه آشنا یکشنبه 7 شهریور 1389 ساعت 12:18 ق.ظ http://meysam338.blogfa.com

به او بگویید .دوستش دارم ، به او که قلبش به وسعت دریایست که قایق کوچک من در آن غرق شده ، به او که مرا از این زمین خاکی به سرزمین نور و شعر و ترانه برد و چشمهایم را به دنیایی پرا زا زیبایی باز کرد . به او بگویید دوستش دارم ،به او که گل همیشه بهار من است . به او که قشنگترین بهانه برای بودن منه و به او که عشق جاو دانه منه.

سلام یکشنبه 7 شهریور 1389 ساعت 10:12 ق.ظ http://www.me30.blogsky.com

سلام.این چه حرفیه.خواهش میکنم.اومده بودم تو وبلاگ گفتم یه چیزی بگم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد