مواد لازم:سینه مرغ= دو عدد
آرد گندم =80 گرم
پنیر پیتزا= 150 گرم
اسفناج= 200 گرم
سس کچاپ و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم
سیر تازه= دو حبه
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را شسته با بیفتککوب مقداری میکوبیم. در ظرفی آرد گندم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و مرغ کوبیده شده را در داخل آن غلتانده و دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم.
اسفناج را شسته و بخارپز میکنیم. مقداری سس روی مرغ سرخ شده ریخته، بعد اسفناج و سیر رندهشده را روی مرغ گذاشته، پنیر رنده شده را روی آن میریزیم آنگاه داخل فری که با 180 درجه سانتیگراد روشن کردهایم قرار میدهیم. وقتی پنیر پیتزا آب شد مرغ را از فر خارج کرده و دوباره روی آن سس کچاپ میریزیم.
(خوشمزه هست.)
سلام جالب بود موفق باشی
ممنون. حتما غذای خوشمزه ای می شه.
راستی شمارشگر نصب کردی؟/؟؟؟؟؟ مبارک باشه.
مرسی
سلام
ممنون از اینکه میای و نظر خوب میدی !
عکس از خود نیما خوشگل تره چون یک ساعت وقتمو گرفت تا با فتوشاپ درستش کردم و عکس هم یکم قدیمی تر بود !
سیستم آمار گیرت هم خیلی خوبه ! آمار همه رو از این به بعد داری ! (مواضب خودمون باشیم ! )
یه سوال ! فوزنتینی چیه ؟ :دی !!!!!
مطمئتم مواظب از عمد اشتباه نوشتی.
چه میدونم. واسه خودشون ۱ اسمی میذارن دیگه. شما بگو املت. بگو نیمرو. چه فرقی میکنه.
سلام الناز جان دوست خوبم
همیشه آرزو دارم در کارهایت موفق باشی واقعا وبلاگ خوبی داری
هر وقت وقت کردی به من سری هم بزن منتظرتم
سلام خوبی ؟
چرا به روز نمیکنی ؟ زود باش ! 2 تا مطلب خوب بزار بخونیم .
در زمن ، مواضب خودت باش . موج جدید سرما تو راهه !
اومدم که بدون یبه یادتم همین