توی کشورهای اروپایی ماست میوه ای بیشتر از ماست معمولی مصرف میشه بخصوص سر صبحانه .
شاه توت یا توتفرنگی یک پیمانه
هلو و زردآلو از هر کدام دو عدد
ماست کمچرب یک پیمانه
عسل سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا شاهتوت یا توتفرنگی را با هلو و زردآلوی که هسته آن را جدا کردهاید درون مخلوطکن ریخته سپس این مخلوط که مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط کنید و مدت سه تا چهار ساعت در فریزر قرار دهید پس از اینکه مواد بسته شد، از فریزر در آورده و با مخلوطکن یا همزن بزنید تا یکدست شود میتوانید این دسر را همینطوری میل کرده یا 24 ساعت در فریزر قرار داده تا به صورت یخ در بیاید و با تکههای میوه تزئین کرده و میل کنید.
گاهی از شیره خرما یا انگور و خود انگور هم برای شیرین کردنش استفاده میشه و کمی هم یخ میریزیم بعد میکس میکنیم و یا از میوه فریز شده استفاده میکنیم مثل توت ها(فرنگی - تمشک -سیاه و...) یا آلبالو. البته میشه که فقط از یک نوع از میوه های بالا استفاده کرد. اینجوری به نظرم خوشمزه تره.
به به
میبینم که بساط شیکم به راهه و دستورات خوشمزه تو وبلاگت پراکندی!
تو را بشارت باد که بسیار کار پسندیده ای کردی و اجر تو محفوظ است!
آی لایک دیس ! وری گود هانی!
موفق باشی.
....و آن شیکموها کسانی نیستند جز...