مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:ماست= 150 گرم
خرما= 100 گرم
خامه= 120 گرم
پودر ژلاتین =1 قاشق غذاخوری
آب= یک دوم لیوان
خلال پسته و گردوی خرد شده =1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:هسته ی خرما رو جدا کنید و با ماست و خامه ترکیب نموده، داخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک دست بشه(اگر از ماست چکیده استفاده کردید، 2 قاشق شیر هم به مواد اضافه کنید).
پودر ژلاتین رو با آب ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار بدید، وقتی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ای پیدا کرد، اون رو به مخلوط ماست اضافه کنید.
مقداری گردوی خرد شده داخل دسر ریخته و اون رو در ظرف دلخواه تون بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته بشه.
بعد اون رو با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی اون رو با خلال پسته و گردو تزئین کنید.
برای این ماه مناسبه. امتحان کنین.