گوشت بدون استخوان نیم کیلو
سبزی شامل جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود و لوبیا چیتی از هر کدام یک فنجان
برنج یک فنجان
پیاز متوسط ۴عدد
روغن نصف فنجان
نعناع داغ- نمک- فلفل به قدر لازم
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات ، نمک و فلفل، برنج و سبزی خرد شده را هم قبلا به آن اضافه کرده اید تا بپزد ، بیفزایید و مرتب بهم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
عاشق این آشم