رنگ و وارنگه اینجا

ناخنک بزن. وبلاگم خوشمزه است

رنگ و وارنگه اینجا

ناخنک بزن. وبلاگم خوشمزه است

بیف استروگانف

مواد لازم برای 4-6 نفر 
عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا 1 عدد 

گوشت فیله گوساله ( بدون چربی ) 500 گرم 

پیاز 500 گرم ( به صورت خلال های نازک ) 

قارچ 250 گرم ( به صورت برش های نازک طولی )  

فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد ( 200 گرم، به صورت خلال های ریز ) 

سیب زمینی 500 گرم 

روغن به مقدار کافی
  
سس سفید 5/1 لیوان
   
  

مواد لازم برای تهیه سس :

 
عصاره طبیعی سبزیجات گالینا بلانکا 1 عدد 

شیر 5/2 لیوان 

کره 50 گرم 

خامه 100 گرم 

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس سفید  :   
   
آرد را در کره تفت دهید. سپس عصاره طبیعی پودر شده سبزیجات گالینا بلانکا و شیر را کم کم به آرد و کره اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا غلظت لازم به دست آید.
ظرف را از روی شعله بردارید و خامه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  
  
طرز تهیه بیف استروگانف:  

گوشت را به صورت یکدست به قطعات 3 سانتی ببرید. 
پیاز را در روغن بریزید و پس از آن که کمی طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید. 
توجه داشته باشید که حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیاندازد و به صورت استیک سرخ شود. 
پس از تفت دادن گوشت، عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا را به صورت پودر درآورید و همراه با قارچ و فلفل دلمه ای روی آن بریزید و تفت دهید. 
سیب زمینی ها را به صورت خلال های نازک در روغن سرخ کنید. 
مواد آماده شده را در دیس قرار دهید، اطراف آن را سیب زمینی سرخ شده بریزید و سپس سس سفید را روی بیف استروگانف اضافه کنید.
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد