
مواد لازم:
گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی= نیم کیلو
سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان= 750گرم
تخم مرغ= 4-3 عدد
پیاز متوسط= 2 عدد
ماست =1قاشق سوپخوری
جوش شیرین=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
طرزتهیه:
گوشت را با پیاز و 2 لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.
فقط این ساندویچ کالبس آماده ای که الان از رو اجبار ساعت 6 به عنوان نهار میخورم خوشمزه است !
ولاغیر !
بابا یکم ساده تر و یواش تر میگفتی ، درست میکردیم . الان نفهمیدم پیاز ها رو میکس کنم ، با ماست بریزم لای گوشت ها یا گوشت ها رو ورقه ورقه کنم بریزم توی ماست با پیاز تقت بدم ؟
اه آخررشم آشپز نشدم
سلام
این غذا خیلی خوشمزه است. البته با مرغ هم میشه درستش کرد. یه دفعه امتحان کنید.