/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>
/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>
سلام به دوستای عزیز و علاقه مند به پست آشپزی.
همونطور که قول داده بودم دستور ۱ سری غذا که درست کردنشون آسونه رو آماده کردم واسه دوستانی که میخوان از اصل خودکفایی استفاده کنن و همش نیمرو نخورن.
22تا دستور آشپزی توی ادامه ی مطلب منتظر شماست.
اگه جایی براتون سوالی پیش اومد یا با اصطلاحی آشنا نبودین حتما بپرسین تا توضیح بدم.
موفق باشین./td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>
/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>
|
/td>/tr>
کوکو بادکوبه ای
مواد لازم:
سیب زمینی= ۳ عدد متوسط
تخم مرغ= ۳ عدد
پیاز=۲ عدد متوسط
مرغ پخته= ۲۰۰ گرم
نمک و فلف و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی رو خلال و سرخ کنین. پیاز رو هم خرد و سرخ کنین. توی ۱ ظرف تخم مرغ بزنین وبا پیاز و سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنین. چون وقت سرخ کردن سیب زمینی از نمک و زرد چوبه استفاده میشه دیگه به این مخلوط نیازی نیست نمک و زردچوبه اضافه کنین.
مایه رو داخل تابه ی داغ که توش روغن ریختین میریزین و میذارین تخم مرغ ببنده. خوبی این کوکو اینه که نیازی به برگردوندنش نیست.
|
مواد لازم:
سیب زمینی=یک کیلو
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
پکینگ پادر یا جوش شیرین=یک قاشق مرباخوری سرخالی
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی رو رنده کنین،بعد تخم مرغها رو توی ۱ ظرفی بشکنین و خوب بزنین تا کاملا کف کنه. کمی نمک و فلفل و بکینگ پودر رو داخل تخم مرغ بریزن و سیب زمینی رو داخل مایه تخم مرغ اضافه کنین و هم بزنین. داخل تابه تفلون روغن بریزین و بذارین داغ بشه و مایه رو توی روغن بریزین و حرارت رو ملایم کنین و با پشت قاشق روش رو صاف کنین تا سطحش همه جا به یک اندازه بشه. در تابه را بذارین و حرارت رو باز هم ملایمتر کنین تا مایه کاملا بسته و قابل بریدن بشه. بعد به همون روش کوکو سبزی برش بزنین و برگردونین و وقتی سرخ شد نوش جان کنین.
|
مواد لازم:لوبیا سبز= 1 فنجان
سیب زمینی=2 عدد
هویج=2 عدد
نخودفرنگی=1 فنجان
ذرت=1 فنجان
تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
نمک وفلفل وروغن= به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام سبزیجات رو پخته و نگینی خرد کرده وبا هم مخلوط کنین. تخم مرغ نمک و فلفل رو بزنین به سبزیجات اضافه کنین و خوب مخلوط کنین. بعد داخل تابه روغن بریزین و زمانیکه روغن داغ شد مواد رو کف ظرف پخش کنین و حرارت رو ملایم کنین. یکطرف کوکو که پخته شد برگردونین تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه.
میرزا قاسمی و پامادور خورشت(پامادور واژه ی روسی هستش به معنای گوجه)
میرزا قاسمی:
مواد لازم:
بادنجان کبابی= ۴ عدد(کافیه بادنجان رو روی شعله بگیرید تا کباب بشه)
گوجه= ۴ عدد
سیر= ۱بوته
تخم مرغ= ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادنجانها رو له کنید و همراه گوجه رنده شده و سیر رنده شده مخلوط کنین. تابه رو گرم کنین و کمی روغن بریزید و مواد رو داخلش بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنین. بذارین تا پخته بشه و جا بیفته. وقتی آماده شد در آخر ۱ عدد تخم مرغ وسطش بشکنین و بذارین ببنده. (تخم مرغ رو مخلوط نکنینا).
پامادور خورشت:
همون میرزا قاسمیه. فقط بادنجان نداره.
واویشکا با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم
گوجه= ۴عدد
پیاز=۱عدد
رب گوجه= ۱ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
آبلیمو= ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز رو خرد و با کمی روغن سرخ کنین. گوشت رو به پیاز اضافه کنین و تفت بدین تا آبش گرفته بشه. ادویه و رب گوجه هم اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ گوشت برگرده. حالا گوجه فرنگی رو اضافه کنین و اگر خشک بود ۱ الی ۲ لیوان آب هم اضافه کنین. در ظرف رو بذارین تا غذا جا بیفته. در آخر کمی آبلیمو بهش اضافه کنین و ۵دقیقه بعد حاضره.
میتونین در صورت تمایل به گوشت فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه کنین.
کلک: این مایه میتونه سس باشه واسه ماکارونی و همچنین میتونین باهاش دلمه ی گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای هم درست کنین. کافیه داخل گوجه و فلفل دلمه ای رو خالی کنین و از این مواد داخلش بریزین و توی ۱ ظرف بچینین تا بپزه.
آبولابولا
مواد لازم:
سیب زمینی=2عدد
هویج=2عدد کوچک
فلفل دلمه =یک عدد(اگر رنگی باشد بهتر است
پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ
گوجه فرنگی=4 عدد متوسط
ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه
ذرت= در صورت دلخواه
طرز تهیه:
مواد لازم برای تهیه این غذااجباری نیست شما می تونین موادی رو که دوست دارین بهش اضافه یا ازش کم کنین.
پیازها رو خورد کرده توی یک قابلمه کوچیک با حرارت کم سرخ کنین.بعد از اینکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینی ها رو ریز خورد کنین و توش بریزین. در قابلمه رو بذارین تا سیب زمینی ها هم نرم بشه و توی این فاصله هویج و فلفل دلمه ای رو خورد کنین و این دو رو به مخلوط اضافه کنین و در قابلمه رو ببندین تا مواد پخته بشن. بعد در آخر گوجه ها رو خورد کنید و درون قابلمه بریزین و نمک بزنید. بعد در قابلمه رو بزارین تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با آب گوجه و روغن بپزه. توی این فاصله چند بار همش بزنین تا ته نگیره.
|
مواد لازم:
نان بریده شده چهارگوش کوچک=12 عدد
قارچ=500 گرم
خامه=100 گرم
کره=50 گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
گرد سیر=به مقدار کم
طرز تهیه:قارچ رو خرد کنین و کمی آبلیمو بهش بهش بزنین که سیاه نشه. کره رو توی ۱ ظرف آب کنید و قارچ رو کمی داخل کره سرخ کنید. یه کم نمک و فلفل و گرد سیر بهش بزنین و نصف قاشق غذاخوری آرد روش بپاشین و هم بزنین تا سس قارچ غلیظ بشه و خامه رو با قارچ که باید گرم باشه مخلوط کنید. نونها رو توی تستر،تست کنید و روی هر ورقه نون رو کمی از مایه قارچ و خامه بریزید و با یک برگ جعفری روش رو تزئین کنید.
|
مواد لازم:
عدس پخته=150 گرم
خامه=100 گرم
پنیر موتزارلای رنده شده=150 گرم
عصاره مرغ=1 عدد
آبلیمو تازه=1 قاشق غذاخوری
پودر آویشن=1 قاشق چایخوری
کره=25 گرم
نمک و فلفل=نصف قاشق چایخوری
نان تست=به تعداد لازم
طرز تهیه:
عدس پخته شده رو با گوشت کوب له کنید و در ظرفی همراه با خامه،پنیر رنده شده،آبلیمو،پودر آویشن و نمک و فلفل مخلوط کنید تا به صورت یک کرم یک دست دربیاد.
عصاره مرغ رو کاملا به صورت پودر دربیارین و مواد رو کاملا مخلوط کنید و از این مواد یک لایه نازک روی نون بمالید و یک تکه دیگه نون روی مواد قرار بدین و مقداری کره روی نون بالایی بزنید.
اسنک رو توی دستگاه ساندویچ ساز به مدت حدود 5 دقیقه قرار بدید تا سطح نون ها طلایی بشه.
|
/td>>/>>/>>/>/tr>>/>>/>>/>
|
|
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=200 گرم
تخم مرغ زده شده=5 عدد
نمک=2/1 قاشق چای خوری
کره=2 قاشق غذاخوری
روغن=2 قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=کمی
طرز تهیه:
گوشت رو توی ماهیتابه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و حدود 5 دقیقه هم بزنین تا آب گوشت گرفته بشه.
روغن و کره و نمک و ادویه رو به گوشت اضافه کنید اون رو تفت بدید.
تخم مرغ ها رو توی ۱ ظرف جداگونه بشکنید و هم بزنید تا کف کنه و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها خوب با گوشت مخلوط بشه و تا زمانی که تخم مرغ ها خودشون رو بگیرن به هم زدن ادامه بدین.
|
مواد لازم :
سیب زمینی= 1 عدد
آرد نخود=1 پیمانه
آرد گندم=3/1 پیمانه
نمک=1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چای خوری
پودر کاری=2/1 قاشق چای خوری
آب=1 پیمانه
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی رو به حلقه های نازکی ببرید.
تمام مواد خشک رو توی ظرفی باهم مخلوط کنید و اب رو بهش اضافه کنید و با قاشق خوب به هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد.بعد حلقه های سیب زمینی رو توی این مخلوط بذارین و 30 دقیقه بهش استراحت بدین و بعد سیب زمینی ها رو در روغن داغ سرخ کنید .
این یه غذای عربیه. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
|
مواد لازم:
سیب زمینی=یک کیلو
شیر=یک پیمانه
کره=50گرم
نمک=بمقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی رو پوست بکنید و بشورید و در ظرفی که بهتره لعابی باشه بریزید و توش تا حدی آب بریزید که روی سیب زمینی رو بگیره،کمی هم نمک بپاشین و بذارین سیب زمینی کاملا بپزه. سیب زمینی رو توی آبکش بریزین تا آبش بره و بعد با گوشت کوب له اش کنین و بریزین توی تابه و روی حرارت ملایم بذارین. بعد آروم آروم شیر رو داخل سیب زمینی بریزین و مرتب بهم بزنین تا شیر کاملا جذب سیب زمینی بشه. کره رو داخل غذا بندازین و وقتی آب شد از روی آتش بر دارین.
مامان جون گاهی اوقات از شیر استفاده نمیکنه و به جاش سیب زمینی رو با پیاز سرخ کرده مخلوط میکنه. هر دو نوع خوشمزه اس.
|
مواد لازم :سیب زمینی= ۲ عدد بزرگ
کالباس= ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا= به میزان دلخواه
طرز تهیه:
اول سیب زمینی ها رو پوست کنین و خلال کنین و سرخ کنین. (اینو دیگه بلدین که! روغن داخل ماهی تابه میریزین و وقتی داغ شد سیب زمینی رو میندازین توی روغن(مواظب باشین سیب زمینی رو که شستین کاملا آبش رفته باشه وگرنه اگه آب توی روغن بپاشه چیکه میکنه و هم میسوزین هم آشپزخونه کثیف میشه.) بعد که سیب زمینی ۱ کوچولو نرم شد بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنین و وقتی که برشته شد آماده اس) سیب زمینی سرخ شده ها رو توی ۱ ظرف مخصوص مایکروفر بریزین و کالباس های خرد شده رو روی سیب زمینی سرخ شده بریزین و یک لایه پنیر پیتزا ودوباره چیپس و کالباس ودر آخر هم حتما پنیر پیتزا بریزین.
ظرف رو توی مایکروفر بذارین تا پنیر ها آب بشه. آماده است.
|
مواد لازم :
سیب زمینی = 5 عدد متوسط
اسفناج نیم کیلو
کالباس خرد شده = یک فنجان
پنیر پیتزا = یک فنجان
پیاز = 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
اول پیازو تفت بدین و اسفناج رو که قبلاٌ آب پز کردین و از آبکش رد کردین به پیاز اضافه کنین. بعد کالباس های خرد شده رو اضافه کنین. سیب زمینی ها رو آب پز کرده و بعد له کنین نصفی از سیب زمینی ها را ته ظرف پیرکسی که کمی روغن زدین پهن کنین و اسفناج و کالباس خرد شده رو روی سیب زمینی پهن کنین و بعد بقیه سیب زمینی رو روش بریزین و در آخر پنیر پیتزای رنده شده رو بریزین و داخل فر یا مایکروفر بذارین فقط به اندازه ای که پنیر آب بشه و طلایی رنگ بشه.
|
مواد لازم:
نان تست=1 بسته
سینه مرغ آبپز شده و ریز شده=1 لیوان
هویج=4 عدد
سیب زمینی=3 عدد
کنسرو نخودفرنگی=2/1 لیوان
کنسرو ذرت=2/1 لیوان
پیاز رنده شده=2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه=کمی
سس مایونز=به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده=3 تا 4 عدد
آرد سوخاری=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها رو با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید بعد سیب زمینی ها و هویج ها رو که به صورت نگینی ربز خرد کردید به پیاز اضافه کنید و همراه با روغن تفت بدید تا بپزن. بعد نخودفرنگی و ذرت رو با مرغ پخته شده و ریز شده به مواد اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید و کمی تفت بدید. نمک و فلفل و زردچوبه رو هم به مواد اضافه کنید.
نونها رو به صورت مثلثی شکل برش بدین و روی هر کدوم از نونها کمی سس مایونز بکشید.
روی نونها از مواد با قاشق بریزید و طرف دیگه ی نون رو با قطعه دیگه ی نون بپوشونید.
هر کدوم از ساندویچ ها رو اول توی تخم مرغ زده شده و بعد توی آرد سوخاری بغلتونید و توی روغن زیاد روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانیکه نو نها طلایی رنگ بشن.
می تونید به جای مرغ از کنسرو تن ماهی استفاده کنید.
|
|
مواد لازم:
سینه مرغ پخته=یک عدد
پیاز خرد شده=4/1 لیوان
آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
سس مایونز=2 قاشق غذاخوری
نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و توی ۱ کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. بعد مواد رو لای نون ساندویچی بذارید.نوش جان
|
/td>>/>/tr>>/>
مرغ =1عدد
نخود فرنگی = 2 لیوان
ذرت = 2 لیوان
قارچ = 500 گرم
پیاز = 1 عدد
آرد = 3 قاشق غذاخوری
شیر=2 لیوان
خامه = 1 قوطی
چیپس خلالی = 1 بسته
طرز تهیه :
مرغ رو کاملاٌ از استخون جدا کنید و به تیکه های کوچیک ریز کنید (بند انگشت )وبا کمی کره تفت بدید تا بپزه. بعد نخود فرنگی وذرت رو اضافه کنین.
قارچها رو هم ریز کرده و جداگونه با کره تفت بدین تا آبش کاملاٌ گرفته بشه وبعد بعد به مرغ اضافه کنید.
شیر رو با آرد حل کنید وکاملا هم بزنین تا آرد گوله نشه و توی مواد بریزین و بذارین تا کاملا غلیظ بشه ومواد جا بیفته. در انتها خامه رو اضافه کنین وغذا رو درون ظرف دلخواه بریزین و روش را کاملا با چیپس پر کنین.
|
مواد لازم:
قارچ=نیم کیلو
آرد سوخاری=2/1 پیمانه
تخم مرغ=1 عدد
شیر=1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
روغن زیتون
طرز تهیه:قارچ ها رو خوب بشورین و بذارین خشک بشه و در آرد بغلتونین.
تخم مرغ رو بزنین و شیر و نمک رو بهش اضافه کنین و هم بزنین.
قارچ های پوشیده از آرد رو توی مخلوط شیر و تخم مرغ بندازین و بعد توی روغن زیتون داغ شده سرخ کنین تا رنگشون قهوه ای بشه.
خیلی ممنون. البته من هنوز کامل نخوندمش. گفتم اول تشکر بکنم بعد بخونم. وقتی خواستم برم دوباره نظر می زارم. فعلا
مرسی
خیلی آموزنده و مفید بود.
بابا ایول ! سرآشپز ....
ممنون !
از این حدود 22 تا ، 20 تاش رو بلت بودم ! البته نه به این اسم ها !
اینا تخصصی تره غذا های منه !
همه رو کپی میکنم فردا میرم شرکت پرینت میگیرم ، میذارم تو کیفم ، میرم دیار !
باز هم ممنون . موفق باشی
به ما هم سر بزن ... منتظریم .
حالمو گرفتیا آقا عنایت... پس شما که خودت ۱پا آشپزی. به دستورای آشپزی من نیاز نداری که.
یه مشکل! توی خوابگاه و خونه های دانشجویی مایکروفر و این چیزا پیدا نمی شه.تکلیف ما چیه؟
اون دیگه ابتکار خودتونه دیگه. میتونین واسه آب شدن پنیر غذا رو روی گاز حرارت بدین. البته من بدون مایکروفر نمیتونم زندگی کنم. خیلی کار راه میندازه. ۱راه دیگه هم هست که این غذاهایی که با مایکروفره رو توی خونه درست کنین که مادر یا همسرتون هم کیف کنن.
عجب!
راستی یادم رفت بگم به روزم
بازم سلام
من دانشجو که بودم بدون اینکه فر و یا ماکروفر داشته باشم غذاهایی مانند پیتزا رو با کمک مایتابه درست می کردم. البته خیلی مشکله
آقا محمود آقا شادمهر با شما بودنا.