گوشت چرخکرده 250گرم
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت 200 گرم
گشنیز ساطوریشده 150 گرم
پیازچه ساطوری شده 100 گرم
آرد نان یک قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخممرغ دو عدد
کتلت ذرت با پیازچه
طرز تهیه
گوشت چرخکرده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک، فلفل، زردچوبه، تخممرغ و آرد نان خوب مخلوط میکنیم تا مواد یک دست شوند. سپس روغن را روی حرارت کم، گذاشته و از مایه کتلت یک قاشق برداشته و در تابه میریزیم (حرارت را متوسط میکنیم.) بعد از این که دو طرف آن سرخ شد میتوانیم کتلت را سرو کنیم.