سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود.
ولی می توان به جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم
آب : 3 استکان
سرکه: 1/3 استکان
شکر: 1/3 استکان
نمک : 3 قاشق چایخوری
جلبک دریایی یا برگ مو: 4 تکه20×20 و 4تکه 4×20
مواد لازم داخل رل:
اسفناج: 4 پر
ران گوساله: 100 گرم
شکر: 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبیل رنده شده: 60 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سرکه و شکرو نمک را با همزن خوب به هم می زنیم تا تبدیل به سس شودکه همراه غذا خورده می شود. برنج را همراه نمک و آب بصورت صافی درست می کنیم پس از دم کشیدن می گذاریم تا مقداری خنک شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت نوارهایی باریک برش می زنیم. تخم مرغ ها را پخته و پوست می کنیم.
اسفناج ها را در مقداری آب و نمک می پزیم. یک تکه حصیر بامبو را باز می کنیم.(استفاده از حصیر برای بهتر لوله شدن جلبک دریایی است).نوار باریک4×02 سانتیمتری را در وسط جلبک دریایی02×02 از بالا به پایین باز می کنیم. این کار برای محکم تر شدن کمر جلبک است که در هنگام لوله کردن از وسط ترک نخورد. یک لایه برنج روی جلبک یا برگ مو ریخته بطوری که بالا و پایین آن حداقل 4 سانتیمتر خالی باشد.
برنج باید یکدست و به قطر یک سانتیمتر پهن شود اکنون با انگشت از راست به چپ یک سانتیمتر از برنج را با دست خالی می کنیم این خط در جهت عکس نوار جبلک است سپس یک لایه گوشت و یک لایه اسفناج و یا لایه نازک کدو را در محل خالی قرار می دهیم وبه آرامی از طرف نوار جلبک دریایی4 سانتیمتری جلبک را لوله می کنیم. پس از لوله کردن،جلبک را 4 سانتیمتر با چاقوی تیز برش می زنیم. غذا آماده سرو است.
سلام:
از وبلاگت خیلی خیلی خوشم آمده امیدوارم همیشه موفق باشی
خوشحال میشم به من هم سری بزنید
سلام دوست عزیز. حتما سر میزنم. از لطفت ممنون
http://ashpazierangin.blogfa.com/
به سایتی که در بالا آدرسشو نوشتم اگر یه سری بزنی ضرر نمی کنید.
_____________________$$$$_______$$$___$$$$$
____________________$$$$$$_____$$$___$$$$$$$
___________________$$$_$$$$___$$$__$$$$____$
___________________$____$$$$_$$$$_$$$
_______________________$$$$$$$$$$$$$$
_____________ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
__________________$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$
____________@ __$$____$$$$_$$$_$$$__$$$$$
_________€€€€€€€€$____$$$$___$$__$$$$___$$$
______€€€€€€€€€€€€€€__$$$_____$$___$$$____$$
____€€€€€€€€€€€€€€€€€€_$$_____$$$___$$$____$
___€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€_$$_____$$____$$$
__€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€_$_____$$$____$$
_€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€____ __$$$____$
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€______$$$
$$$___$$$___$$$___$$$___$$$_____$$$
_°_____°______°_____°_____°_____ _$$$
_____________€__________________$$$
_____________€__________________$$$
_____________€ ________________$$$$
_____________€._______________$$$$$
مرسی شادمهر خان. بازم خجالتم دادی. از لطفت ممنون.
راستی یه مطلب مهم
وقتی که می خواهید به وبسایتهای دیگر لینک بدهید جوری لینک بدهید که صفحه آن سایت در یک تب جدید باز شود نه روی سایت شما.
نحوه کار هم به این صورت است:
پنجره درج لینک را که باز کردید در ردیف سوم گزینه ای به نام پنجره مقصد وجود دارد. روی فِلش کلیک کنید
دو گزینه وجود دارد که شما بهتر است گزینه "در پنجره جدید" را انتخاب کنید.
الان اگر روی کلمه غذا کلیک کنید سایت شما محو شده و سایت دستپخت روی آن را می گیرد. ولی اگر کاری را که در بالا نوشتم انجام بدهید یک تب جدید برای سایت دستپخت باز می شود.