رنگ و وارنگه اینجا

ناخنک بزن. وبلاگم خوشمزه است

رنگ و وارنگه اینجا

ناخنک بزن. وبلاگم خوشمزه است

گراتن تن ماهی

مواد لازم برای خود گراتن 

 تن ماهی  کنسروی 300 گرم  

100 گرم خامه  

یک و نیم پیمانه سس سفید 100 

 گرم پنیر رنده شده (موزارلا یا پروسس یا پنیر خامه ای... پنیری که قابل آب شدن باشه)  

نمک و فلفل سیاه  

پیاز رنده شده ی سرخ شده یک عدد متوسط رو به بزرگ! 

 

 مواد لازم برای رویه ی گراتن 

 50 گرم آرد سوخاری 

 یکی دو فندق  

کره 50 گرم 

 پنیر رنده شده (موزارلا یا پروسس... پنیر پیتزا)  

 

همه ی مواد رو به جز مواد رویه ی گراتن با هم مخلوط کنید. بریزید توی ظرف مورد نظرتون (کف ظرف رو با کمی کره چرب کنید) و روش رو صاف کنید. مواد رویه رو به این ترتیب روش بریزید. پنیر، آرد سوخاری، یک دو فندق کره. 20 دقیقه بذارید رو ی پنجره ی وسط فر با درجه ی 200 بپزه.  

 

نکته: روغن ماهی رو بگیرید و بعد با چنگال لهش کنید و بعد استفاده اش کنید. برای گرفتن روغن ماهی می تونید بریزیدش توی یه سبد و بذارید روغنش بره، کمی هم فشارش بدید بد نیست.

نظرات 1 + ارسال نظر
sh جمعه 8 مرداد 1389 ساعت 12:36 ب.ظ http://takeadetour.blogsky.com

یه سر به این سایت بزنید. شاید براتون جالب باشه.
http://www.cooksunited.co.uk/rs/s0/balsamic+vinegar/recipes.html

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد