مواد لازم برای خود گراتن
تن ماهی کنسروی 300 گرم
100 گرم خامه
یک و نیم پیمانه سس سفید 100
گرم پنیر رنده شده (موزارلا یا پروسس یا پنیر خامه ای... پنیری که قابل آب شدن باشه)
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده ی سرخ شده یک عدد متوسط رو به بزرگ!
مواد لازم برای رویه ی گراتن
50 گرم آرد سوخاری
یکی دو فندق
کره 50 گرم
پنیر رنده شده (موزارلا یا پروسس... پنیر پیتزا)
همه ی مواد رو به جز مواد رویه ی گراتن با هم مخلوط کنید. بریزید توی ظرف مورد نظرتون (کف ظرف رو با کمی کره چرب کنید) و روش رو صاف کنید. مواد رویه رو به این ترتیب روش بریزید. پنیر، آرد سوخاری، یک دو فندق کره. 20 دقیقه بذارید رو ی پنجره ی وسط فر با درجه ی 200 بپزه.
نکته: روغن ماهی رو بگیرید و بعد با چنگال لهش کنید و بعد استفاده اش کنید. برای گرفتن روغن ماهی می تونید بریزیدش توی یه سبد و بذارید روغنش بره، کمی هم فشارش بدید بد نیست.
یه سر به این سایت بزنید. شاید براتون جالب باشه.
http://www.cooksunited.co.uk/rs/s0/balsamic+vinegar/recipes.html