مواد لازم: سیب زمینی پخته=5 عدد پیاز سرخ شده=3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری قارچ ورقه شده=150 گرم آرد=4 قاشق غذاخوری تخم مرغ=2 عدد مغز نان باگت=به مقدار لازم نمک و فلفل=به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. سیب زمینی های پخته را با گوشت کوب می کوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه می کنیم. 2. نمک و فلفل را افزوده و ورز می دهیم. 3. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در می آوریم. 4. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. برای خوش طعم تر شدن می توانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم. |